کارآفریی
کارآفریی
گفتوگو با بانوی کارآفرینی که عطر غذای ایرانی را تا کانادا رسانده است
مهناز داوودی سالها است که با نام مهناز امیری سر آشپز آشپزخانه یک مجموعه آموزشی است که خود آن را اداره میکند. آموزش آشپزی را برای نخستین بار در آشپزخانه منزل خود شروع کردم، بیشتر برای اینکه بیکار نباشم این کار را با تشویق دوستانم شروع کردم. در حال حاضر ما بیشتر سعی می کنیم مردم را با غذاهای سنتی آشنا کنیم چرا که بهترین جایگزین برای فست فودها هستند و میتوانند اشتیاق مردم را از فست فود کم کنند؛ متاسفانه نسل جدید دیگر غذاهای سنتی را نمیشناسند و حتی ظاهر غذا را که نگاه میکنند سریع میگویند دوست نداریم، اما مادران باید غذاهای سنتی را آموزش ببینند و از ابتدا در لیست غذایی روزانه خود قرار دهند تا بتوانیم سوسیس و کالباس و … را از سبد غذایی حذف کنیم.