آغاز پذیرش نیسمال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

آغاز پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز سیاحان (۳۷ تهران)

دانشگاه جامع علمی کاربردی سیاحان (واحد ۳۷ تهران) به عنوان نخستین مرکز آموزشی در حوزه صنعت گردشگری و روابط بین الملل، هتلداری و آشپزی با حضور مدرسان خبره و اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد و سراسری و پرورش هزاران فارغ التحصیل کارآفرین و نوآور، در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.
در این دوره‌ از پذیرش که به صورت آموزش حضوری و غیرحضوری برگزار خواهد شد، بدون کنکور برای نیمسال بهمن ماه دانشجو پذیرفته می‌شود.
بنابر اعلام دانشگاه جامع علمی کاربردی سیاحان(واحد ۳۷ تهران)، در مقاطع کاردانی حرفه ای رشته های حرفه‌ای آشپزی، قنادی، هتلداری، گردشگری، مدیریت کسب و کار، روابط عمومی، امور فرهنگی، مترجمی زبان انگلیسی – آثار دیداری و شنیداری،مترجمی زبان انگلیسی- آثار مکتوب، مترجمی زبان فرانسوی – آثار دیداری و شنیداری دانشجو می پذیرد.

و همچنین کارشناسی حرفه ای رشته های آشپزی – آشپزی ملل، مدیریت هتلداری، مدیریت گردشگری، مدیریت امور فرهنگی – برنامه‌ریزی فرهنگی، مترجمی همزمان انگلیسی، دانشجو می پذیرد.
همچنین، تشکیل کلاس‌های حضوری بعدازظهر ها و آخر هفته ها‌ مناسب برای شاغلین می باشد.
از شرایط ثبت‌نام، کپی صفحه اول شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی آخرین مدرک تحصیلی، مدرک نظام وظیفه (برادران) الزامی است.
داوطلبان می‌توانند تا تاریخ ۳۰ آذر ماه سال جاری، مشخصات و مدارک مورد نیاز خود را جهت ثبت نام در ظرفیت محدود پذیرش این دانشگاه به آدرس سایت http://sayyahan.com/register/ مراجعه و مراحل ثبت نام را تکمیل نمایند.
دانشگاه علمی کاربردی سیاحان(واحد ۳۷ تهران) از کارآفرینی و اشتغال دانشجویان در طول تحصیل خبر داد.