کانال تلگرام
88342426 ، 88820257 ، 88825380
خبرنامه

پخت و پز راه تازه کارآفرینی
گروهی از زنان آشپز سه سال است که فعالیت خود را به نام آشپزخانه دستان سبز آغاز کرده اند. ، ویلایی در باغ فیض تهران اجاره کردند. آل بویه به پول رهن و اجاره اشاره می کند؛ پولی که آن زمان اگر روی ساخت و ساز و مسکن سرمایه گذاری می شد سودآورتر بود اما این زنان اشتغال زایی برای زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست و ترویج غذای سالم را بر انجام کار اقتصادی دیگر ترجیح دادند.
یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۷

آشنایی با یک کارآفرین موفق در زمینه گردشگری
دستفروشی و درآمد روزانه ٣‌هزار تومان شروع کرده است. او تنها ٣٨‌سال دارد و درآمدزایی چشمگیرش با یک اتفاق معجزه‌آسا استارت خورده است.
دشگر آلمانی را به خانه فقیرانه خود میهمان و از آنها با دمپختک و ترشی لیته پذیرایی می‌کند. میهمانان خارجی برزگر با پذیرایی صمیمانه و بی‌ریای او ٢ روز تمام به سبک روستاییان ایرانی زندگی می‌کنند و گویا این تجربه منحصربه‌فرد آن‌قدر برایشان جذاب بوده است که به سرعت موضوع را رسانه‌ای می‌کنند و برزگر را با انبوهی میهمان ناخوانده از آن سوی مرزها مواجه می‌کنند.
هوشمندی او برای بهره‌برداری از این اتفاق، به سرعت برزگر را شهره عام و خاص می‌کند و شبکه‌های تلویزیونی از سراسر جهان کارآفرین روستایی ایران را روی آنتن خود می‌برند. برزگر حالا علاوه بر دهکده توریستی‌اش در تدارک یک تور عشایری با ١٥‌هزار سیاه چادر است. تور عشایری او تا‌ سال ٩٥ رزرو شده است و کارشناسان می‌گویند این تور می‌تواند درآمدزایی برزگر را به اندازه تمام صادرات نفت کشور برساند.

داستان موفقیت ۵کسب وکار در زمینه گردشگری

فارغ التحصیل دانشگاهی که توانست کسب وکار خودش را با ایمیل کردن قرارداد پرواز به دوستانش راه اندازی کند تا فردی که توانست با استفاده از علم داده انقلاب بزرگی در برنامه ریزی سفر ایجاد کند. این افراد داستان شکل گیری کسب وکار خود را توضیح داده اند و گفته اند اگر به عقب برمی گشتند چه تغییراتی را اعمال می کردند.
اسکات کیز، بنیان گذار شرکت Scott’s Cheap Flights: این شرکت در زمینه ارسال خبرنامه های ایمیلی کار می کند. خبرنامه های این شرکت به دو دسته رایگان و غیررایگان تقسیم می شوند و اخبار مرتبط با پروازهای ارزان را در اختیار افراد علاقه مند قرار می دهند. این شرکت توانسته است تا به حال یک میلیون دلار در هزینه های پرواز مشتری های خود صرفه جویی کند.
برایان کلی، بنیان گذار شرکت Points Guy: این شرکت یک وب سایت مسافرتی دارد که نکات سفر، نقد دیگران، نکاتی در مورد نحوه افزایش امتیاز کارت های اعتباری و راهنمای سفر به نقاط مختلف را منتشر می کند.
گریس لی، بنیان گذار شرکت WishPoints: اپلیکیشن این شرکت به کاربران اجازه می دهد آرزوهای خود را در مورد سفر مورد علاقه شان ثبت کنند و آن را با دیگران به اشتراک بگذارند. درنتیجه می توانند سایر افراد علاقه مند به آن مکان را پیدا کنند. هر قدر تعداد افراد حاضر در یک سفر بیشتر باشد، شرکت های هواپیمایی و هتل ها تخفیف بیشتری به آنها می دهند.
تام مارچانت، هم بنیان گذار شرکت Black Tomato: این شرکت مسافرتی در زمینه برنامه ریزی سفر کار می کند و تجربه منحصربه فردی برای مشتری های خود رقم می زند.
دارل وید، هم بنیانگذار شرکت Intrepid Travel: Intrepid Travel  شرکت کوچکی است که در زمینه برنامه سفر در بیش از ۱۲۰ کشور فعالیت می کند. این شرکت تجربه خاصی برای مشتری ها رقم می زند و به آنها فرصت می دهد هنگام خوردن و خوابیدن فرهنگ مردم محلی منطقه را تجربه کنند.
۱۳۹۷/۰۲/۰۲
 

گفت‌وگو با بانوی کارآفرینی که عطر غذای ایرانی را تا کانادا رسانده است

مهناز داوودی سال‌ها است که با نام مهناز امیری سر آشپز آشپزخانه یک مجموعه آموزشی است که خود آن را اداره می‌کند. آموزش آشپزی را برای نخستین بار در آشپزخانه منزل خود شروع کردم، بیشتر برای اینکه بیکار نباشم این کار را با تشویق دوستانم شروع کردم. در حال حاضر ما بیشتر سعی می کنیم مردم را با غذاهای سنتی آشنا کنیم چرا که بهترین جایگزین برای فست فودها هستند و می‌توانند اشتیاق مردم را از فست فود کم کنند؛ متاسفانه نسل جدید دیگر غذاهای سنتی را نمی‌شناسند و حتی ظاهر غذا را که نگاه می‌کنند سریع  می‌گویند دوست نداریم، اما مادران باید غذاهای سنتی را آموزش ببینند و از ابتدا در لیست غذایی روزانه خود قرار دهند تا بتوانیم سوسیس و کالباس و ... را از سبد غذایی حذف کنیم.
8 آذر 96

آشپز سیار آستارایی؛ نمونه موفق کسب و کار خانگی

عبدالله زراعتکار متدین گفت: صندلی های یک دستگاه مینی بوس فیات مدل 63 را خارج و با استقرار تجهیزات آشپزی در داخل آن، آشپزخانه سیار ایجاد کرده ام و از سال 91 به آشپزی سیار مشغول هستم. در داخل آشپزخانه سیار امکان طبخ غذا برای 200 نفر وجود دارد و اگر تعداد سفارش غذا بیش از آن باشد، تجهیزات آشپزخانه را از خودرویم که نام قوی مهاجر بر آن نهاده ام خارج و در فضای باز، آشپزی می کنم.
دوشنبه 27 شهریور 1396