کانال تلگرام
88342426 ، 88820257 ، 88825380

جشنواره غذا

جشنواره غذا 18 دی 1397

به گزارش اعتدال، جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا چهارشنبه ( 2 آبان 97)، در دانشگاه علمی کاربردی سیاحان اولین مرکز آموزش عالی صنعت گردشگری و غذا برگزار گردید. 

بنابراين گزارش تمامی عواید حاصل از این جشنواره، صرف خیریه ی بنیاد کمک (مهر کیش کتایون) برای جراحی حلزونی گوش کودکان صفر تا چهار سال شود. 

شايان ذكر است در این مراسم که در محل دانشگاه علمی کاربردی سیاحان واقع در خیابان قائم مقام فراهانی برگزار شد، کافه رستوران لئون، رستوران گیاهی پیور، کافه رستوران سی تادو، پین کافه و گروه دانشجویان آشپزی سیاحان همکاری بسیار خوبی داشتند و با انواع غذاهای ایرانی، فرنگی و نوشیدنی میزبان علاقه مندان و مدعوین بودند. این امر موجب شد استقبال ویژه ای از این جشنواره به عمل آید و حضور پر شور مردم خیرخواه از ساعات ابتدایی صبح باعث شد مسئولین برگزاری این جشنواره تصمیم به تمدید ساعت مراسم تا ساعت 21 بگیرند. 

گفتني است امیررضا هاشم پور، مدیر امور بین الملل دانشگاه علمی کاربردی سیاحان که مسئول برگزاری این جشنواره بود، اظهار امیدواری نمود که با برگزاری این دست خیریه ها بتوان کمک شایانی در درمان و بهبود کودکان مبتلا به این عارضه ی مادرزادی نمود. وی افزود با برنامه ریزی های دقیق تر در آینده ای نزدیک باز هم شاهد برگزاری مراسم و خیریه هایی در دانشگاه باشیم.

همچنین خانم حانیه دنیانور مدیر دوره کوتاه مدت نیز با بیان همکاری بسیار خوب واحد های ارائه دهنده خدمات غذا و نوشیدنی خاطر نشان کرد با هماهنگی های به عمل آمده قرار است مراسمی به مراتب بزرگتر و کامل تر در دهه فجر برگزار گرددتا عواید بیشتری نصیب افراد نیازمند و خیریه ها گردد. وی بیان داشت با توافقاتی که با مدیران رستوران ها و عزیزانی که در این مراسم شرکت نمودند، حاصل شده است. مقرر شد که تمامی عواید حاصل از این جشنواره به طور کامل در اختیار بنیاد خیریه (کمک) قرار گیرد. 

شایان ذکر است در این مراسم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای مهندس ناظری نیز حضور داشتند. حضور اساتید محترم و دانشجویان این مرکزنیز رنگ و بوی فرهنگی و دانشجویی خاصی به این مراسم داده بود. ایشان اظهار امیدواری نمود با برنامه ریزی های کامل و منسجم و با تکیه بر نیروهای مجرب و جوان، شاهد اتفاقات مهم در فضای دانشگاهی باشیم و همکاری دانشگاه علمی کاربردی سیاحان با خیریه (کمک) را به فال نیک گرفته و امید است این امر موجب تداوم و گسترش این فعالیت ها در زمینه ی فرهنگی-هنری شود. ایشان خاطر نشان کرد با توجه به پتانسیل بالای این مرکز دانشگاهی در زمینه های مختلف علمی پژوهشی، شاهد گسترش هر چه بیشتر فعالیت های دانشگاه باشیم و قطعا در این راه مهم، دانشجویان، اساتید و افراد مجرب و خبره ای را به کار خواهند گرفت.

                            
جشنواره غذا