کارگاه آموزشی گردشگری آثار جنگ به مناسبت دهه مبارک فجر29 بهمن 1399

به همت انجمن علمی گردشگری برگزار گردید:
کارگاه آموزشی گردشگری آثار جنگ به مناسبت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی سیاحان، به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، روز سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۹ کارگاه آموزشی با عنوان گردشگری جنگ با سخنرانی استاد محمدرضا بستانی، مدرس و مدیر گروه گردشگری واحد سیاحان در سالن آمفی تئاتر خانه شعر و ادبیات منطقه فرهنگی گردشگری عباس آباد به همراه بازدید از منطقه باغ موزه دفاع مقدس با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
این برنامه که به همت انجمن علمی گردشگری واحد سیاحان با مشارکت منطقه فرهنگی گردشگری عباس آباد تدوین گردید، با حضور استادان و دانشجویان مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های گردشگری، هتلداری، امور فرهنگی و پژوهش هنر با استقبال همراه شد.
گفتنی است در حاشیه این کارگاه آموزشی از باغ غذا، گذر فرهنگ، دریاچه هنر، موزه نادر ابراهیمی، خانه شعر و ادبیات، نمایشگاه تمبر راویان کوچک انقلاب بزرگ بازدید به عمل آمد. در انتها به شرکت کنندگان گواهینامه حضور در کارگاه اهدا شد.